Komplet installation af regnvandsanlæg

Vi hjælper dig med en bæredygtig løsning

I en tid, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed fylder mere og mere, søger mange hjælp til, hvordan man kan omlægge sin bolig og sit forbrug til at være mere klimavenligt. I den forbindelse kan vi anbefale dig at få installeret et regnvandsanlæg, der netop udnytter naturens egne ressourcer på en bæredygtig måde – og hos Senius Rør & Anlæg hjælper vi dig gerne med opgaven.

Vi tilbyder komplet installation af regnvandsanlæg for både private husejere og erhvervskunder i og omkring Odense, Middelfart, Vejle, Fredericia og omegn. Kunne du tænke dig at få opsat et anlæg, der håndterer regnvand effektivt et sted her i området, så er du kommet til de helt rigtige.

Hvorfor få installeret et regnvandsanlæg?

Et regnvandsanlæg er et system designet til at opsamle, filtrere og genbruge regnvand. Dette vand kan herefter anvendes til forskellige formål såsom havevanding, toiletskyl og endda i vaskemaskiner. Systemet består typisk af en opsamlingsbeholder, filtermekanismer og distributionssystemer.

En af de væsentligste fordele ved et regnvandsanlæg er, at det reducerer behovet for behandlet vand – og herved sparer på vandressourcerne. Dertil kan du opnå besparelse på dit forbrug af vand, da udgifterne til vandregningerne formindskes. Regnvand er desuden frit for klor og kalk, og det er derfor godt at bruge i forbindelse med at vande planter.

Hos Senius Rør & Anlæg ønsker vi at hjælpe dig med at tage bæredygtige beslutninger, og vi tilbyder derfor skræddersyede løsninger inden for regnvandsanlæg. Vores kompetente fagfolk sikrer, at dit anlæg er installeret med højeste kvalitet og effektivitet.

Vil du høre mere om dine muligheder? Kontakt os i dag!

Hvis du vil høre mere om, hvad du kan bruge et regnvandsanlæg til, eller om dine muligheder for at få installeret et anlæg hjemme hos dig, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3