Pumpebrønd – en effektiv løsning til vandhåndtering

Bliv sikret en problemfri dræning af vand

Ønsker du at få forbedret din kloakering med henblik på mere optimal vandhåndtering, så er en pumpebrønd meget vel den rigtige løsning – og hos Senius Rør & Anlæg er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig montering af pumpebrønde, og vi kan derfor også hjælpe dig med en kloakløsning, der sikrer effektiv og problemfri dræning af overskydende regnvand.

Vi kan tilbyde at opsætte en pumpebrønd på kloaksystemer for både private husejere og erhvervskunder i områderne omkring Odense, Middelfart, Vejle og Fredericia. Har du brug for at få moderniseret dine kloakinstallationer et sted heromkring, kan vi også køre ud for at hjælpe dig.

Få pumpet spildevandet væk og undgå oversvømmelser

En pumpebrønd er en del af kloaksystemet, som bruges til at pumpe spildevand fra et lavere liggende område til kloaknettet eller renseanlægget. Den er særligt vigtig i områder, hvor spildevandet ikke naturlig ledes bort. Pumpebrønden fungerer til sort spildevand, drænvand og lignende, der potentielt kan medføre skader i form af oversvømmelser i kældre og andre lavtliggende områder.

Hos Senius Rør & Anlæg tilbyder vi professionel installation og service af pumpebrønde. Vores erfarne teknikere sikrer, at din pumpebrønd er korrekt dimensioneret og installeret for optimal ydeevne og lang levetid.

Vi kan installere pumpebrønde på forskellige dybder og lokationer, hvilket giver fleksibilitet i planlægning og design af kloaksystemet. Vi kan derfor også tilbyde dig en løsning, som er skræddersyet til netop din bolig.

Kontakt os for rådgivning om pumpebrønde

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en pumpebrønd, eller har du spørgsmål til installation og vedligeholdelse? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om fordelene ved en pumpebrønd, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3