​Kloakseparering sikrer et mere velfungerende kloaksystem

Vi tilbyder effektive løsninger der fremtidssikrer din kloak

Er du bekymret for din kloaks tilstand, eller ønsker du at fremtidssikre din kloakering mod uventede udfordringer? Hos Senius Rør & Anlæg forstår vi vigtigheden af et velfungerende kloaksystem, og vi tilbyder derfor professionel hjælp til kloakseparering, som er en effektiv løsning til at sikre dit hjem mod fremtidige kloakproblemer.

Ønsker du hjælp til at få etableret separatkloakering, er vi således de helt rette til opgaven. Vi kommer gerne ud hvis du har brug for hjælp til kloakseparering i Odense, Middelfart eller et andet sted her i området samt på den anden side af Lillebælt, herunder Fredericia, Vejle og omegn.

Undgå kloakproblemer med kloakseparering

Kloakseparering er en proces, hvor spildevand og regnvand adskilles i to forskellige systemer. Dette er især vigtigt i ældre boligområder, hvor det kombinerede system kan blive overbelastet under kraftig regn, hvilket i værste fald kan føre til oversvømmelser og forurening.

Fordelene ved at få lavet separatkloakering er således, at du får reduceret risikoen for at der opstår oversvømmelser i kloaksystemet. Dertil er det en miljøvenlig løsning, da det forhindrer spildevand i at blive blandet med regnvand og lede til vandløb eller andre naturområder. Slutteligt øger et renoveret kloaksystem din ejendoms værdi, hvilket gør det til en fornuftig investering.

Vores hold af erfarne kloakmestre er specialiserede i kloakseparering og kan tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til dit hjem. Vi anvender moderne udstyr og teknikker til at sikre en hurtig og effektiv installation med minimal forstyrrelse.

Kontakt os hvis du vil have et tilbud på separatkloakering

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan moderne kloakering kan gavne dit hjem? Eller vil du have et tilbud på et få etableret separatkloakering? Kontakt os og hør meget mere om fordelene ved vores kloakarbejde, og så giver vi dig gerne en pris på din opgave.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3