Totalentreprise – den komplette løsning

Vælg en altomfattende entrepriseform

Hos Senius Rør & Anlæg kan vi hjælpe dig med at tage hånd om større byggeprojekter, hvor du overlader samtlige ansvarsområder i vores kyndige hænder. Det kan du gøre ved at lade os varetage byggeopgaven som totalentreprise. Den entrepriseform er nemlig en altomfattende løsning, der sikrer dig et nemt og overskueligt forløb.

Står du og skal have bygget helt nyt eller foretaget en gennemgribende renovering af en ejendom i Fredericia, Vejle, Middelfart, Odense eller et andet sted her i området? Så kommer vi gerne ud og styrer projektet for dig. Med vores solide erfaring og faglighed kan du roligt overlade opgaven til os og forvente at alle aftaler om tidsfrister, budget og kvalitet overholdes nøje.

Hvorfor vælge en totalentreprise?

I en totalentreprise overtager vi hele ansvaret for både design, planlægning, og udførelse af byggeprojektet. Dette indebærer et tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører, og andre specialister for at sikre, at alle aspekter af projektet stemmer overens med dine visioner og behov. Dertil indsamler vi også alle de nødvendige godkendelser og tilladelser, hvilket adskiller entrepriseformen fra en hovedentreprise.

Med en totalentreprise får du en integreret tilgang, der omfattet samtlige faser af byggeprojektet. Vi er din højre hånd igennem hele processen, og du kan være sikker på, at alle aftaler indgås med øvrige parter med dine interesser for øje. Det giver dig en god kontrol over budgetoverholdelse og tidsplaner.

Totalentrepriser er særligt gode løsninger til større byggeprojekter. Det kan eksempelvis være ved nybyggeri eller gennemgribende opgaver med renovering af hus og lejligheder, herunder køkkener, tilbygninger og lignende. Ved mindre byggeopgaver kan de være mere fordelagtigt med en fagentreprise.

Kontakt os hvis du vil overlade opgaven hos os

Hvis du ønsker trygt at overlade dit byggeprojekt i vores hænder, så kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan tage vare på opgaven som totalentreprise. Vi tager også gerne en uforpligtende snak om dine ønsker til projektet, så vi kan give dig et tilbud på opgaven.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3