Montering af højvandslukke sikrer mod oversvømmelser

Beskyt din ejendom med vores hjælp

Stigende vandstande og hyppigere kraftige regnskyl udgør en alvorlig risiko for mange ejendomme. Med et højvandslukke får du dog en effektiv løsning, der hjælper på netop dette problem. Hos Senius Rør & Anlæg er vi eksperter i installation og vedligeholdelse af højvandslukkere, der sikrer din ejendom og kælder mod oversvømmelse og vandskade.

Vi kommer derfor gerne ud og hjælper med montering af et højvandslukke for dig. Det gør vi blandt andet i byer som Odense og Middelfart samt i Vejle, Fredericia og andre byer heromkring. Skal vi også komme ud og hjælpe dig med at sikre din bygning mod oversvømmelser?

Hvad er et højvandslukke?

Et højvandslukke er en anordning, der automatisk lukker for kloaktilslutningen, når vandstanden stiger, for at forhindre, at spildevand løber tilbage i ejendommen. Dette er især vigtigt i områder, hvor kloaksystemet kan blive overbelastet under kraftig regn.

Ved at få hjælp til installation af et højvandslukke forhindrer du således, at spildevand trænger ind i din ejendom. Den automatiske funktioner giver dig samtidig ro i sindet, da den virker hele tiden – også når du ikke er hjemme.

Med vores solide erfaring inden for kloakservice kan du trygt overlade opgaven med at montere et højvandslukke til os. Vi kommer gerne ud og vurderer din ejendoms specifikke behov, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette løsning. Har du allerede et højvandslukke, der ikke fungerer efter hensigten, kommer vi også gerne ud og kigger på det for dig.

Ring eller skriv til os og få den hjælp du har brug for

Kontakt os i dag for at sikre din ejendom mod fremtidige vandskader og oversvømmelser. Vi tilbyder priser fra 10.000,- kr. Udfyld formularen, så vil vi kontakte jer og yde rådgivning om, hvilken type højvandslukker der bedst kan løse jeres specifikke udfordringer. Vi besvarer også gerne alle dine spørgsmål til, hvordan et højvandslukke fungerer, og hvorfor det kan være en god idé at investere i.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3