Kloakservice tilpasset dine ønsker

Vi tilbyder kvalitet på enhver kloakopgave

Hos Senius Rør og Anlæg forstår vi vigtigheden af professionelt udført kloakarbejde. Vores autoriserede kloakmestre tilbyder en omfattende kloakservice, der dækker alle dine behov – fra private husejere til erhvervskunder. Det gør vi med et stort fokus på kvalitet og løsninger, der tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov.

Vi opererer i byer som Middelfart, Odense og lignende på Fyn samt i Fredericia, Vejle og andre omkringliggende byer, hvor vi gerne kommer ud og tager hånd om store såvel som små opgaver med kloakering. Vores fornemmeste opgave med vores kloakservice er at være der, når dine kloakproblemer opstår, og at hjælpe dig med at forebygge større problemer senere hen.

Vi hjælper med et bredt udvalg af kloakservice

Vores alsidighed som kloakfirma giver os mulighed for at håndtere et bredt spektrum af opgaver. Dette inkluderer bl.a. etablering af faskiner og nedsivningsanlæg, montering af rottespærrer, opbygning af omfangsdræn, nyanlægning, og kloakseparering. Vi benytter underboringsteknikker for at minimere forstyrrelser på din ejendom, og sikrer dermed en effektiv og skånsom og effektiv løsning​​.

Vores fokus er på kvalitet og tilfredshed. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine specifikke behov og ønsker. Ved at anvende de bedste materialer og udstyr sikrer vi pålidelige og langvarige resultater. Uanset opgavens art, er du garanteret en omfattende kloakservice, hvor vi tager os af alle opgavens aspekter, så du ikke behøver at involvere øvrige fagfolk.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit kloakarbejde? Så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvilken kloakservice du har brug for. Sammen finder vi den bedste løsning, der passer til dine behov og dit budget​​.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3