Isolering af kælder med energieffektive resultater

Få forbedret komforten derhjemme

Har du en kælder derhjemme, som du aldrig benytter dig af, da den er alt for kold at være i? Eller siver der kold luft fra kælderen op igennem boligen, som heraf bliver sværere og dyrere at holde varm? Så hjælper vi hos Senius Rør & Anlæg dig gerne. Vi tilbyder nemlig efterisolering af kælder med energieffektive resultater, der kan forbedre komforten i hele din bolig.

Vi kan komme forbi og isolere din kælder, hvis den er beliggende i eller omkring Odense og Middelfart eller området omkring Vejle og Fredericia. Vi kører nemlig gerne ud i hele denne del af landet, hvor der er brug for en erfaren entreprenør til at løfte opgaven med at efterisolere en kælder.

Opnå et væld af fordele med isolering af kælder

Med isolering af kælder kan vi gøre en stor forskel for din bolig. God isolering af etageadskillelsen mellem kælder og stueetage, kan eksempelvis holde på varmen oppe i den primære del af boligen, hvilket reducerer regningerne på dit varmeforbrug. Du kan dog også få isoleret rundt om kælderen, eksempelvis med isolering af ydervægge i kælderen, ved at lægge betongulv og meget andet. Herved får du et hyggeligt ekstra rum, hvor det er behageligt at opholde sig, og som kan indrettes præcist efter dine ønsker og behov.

I vores entreprenørvirksomhed anvender vi kun de mest moderne og effektive teknikker og materialer for at sikre, at din kælderisolering er både effektiv og holdbar. Vi tilpasser vores metoder til din specifikke situation for at sikre det bedste resultat. I den forbindelse rådgiver vi dig gerne om dine forskellige muligheder, så vi i fællesskab finder frem til den rette løsning.

Kontakt os og få styr på kælderisoleringen

Vil du have hjælp til indvendig eller udvendig isolering af kælderen derhjemme? Så kontakt os og fortæl os mere om, hvad du ønsker at få lavet. Så kommer vi med et godt løsningsforslag og en pris på vores arbejde. Så snart du har accepteret vores tilbud, er vi klar til at arbejde for dig.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​ TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3