Fagentreprise – nyd godt af vores ekspertise på dit projekt

Vi tager hånd og opgaver inden for vores fagområde

Er du i gang med at sammensætte en gruppe af håndværkere, der kan bringe dit byggeprojekt godt i mål? Så indgår vi hos Senius Rør & Anlæg gerne i din fagentreprise. Her kan du nyde godt af vores specialiserede viden inden for entreprenør- og kloakarbejde, mens du overlader de øvrige arbejdsopgaver til andre kompetente faggrupper.

Fra vores udgangspunkt på Fyn, kan vi tage del i fagentrepriser i et større område, herunder i byer som Middelfart og Odense samt Vejle, Fredericia og lignende heromkring. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du er du udkig efter et entreprenør- og kloakfirma, der kan varetage opgaver inden for disse fagområder med stor ekspertise og erfaring.

Fordelene ved en fagentreprise

Med en fagentreprise står du selv for at projektere og koordinere dit eget byggeprojekt. Du skal derfor selv kontakte og indgå aftaler med relevante fagfolk, herunder murere, elektrikere, VVS’ere, malere, kloakmestre og lignende. Da du selv vælger dine samarbejdspartnere, har du med en fagentreprise en stor frihed i forhold til at vælge de folk, du selv ønsker. Du får derved også en stor kontrol over byggeprojektet, mens det også betyder, at du selv påtager dig nogle tidskrævende opgaver.

Da vi råder over kompetente entreprenører, anlægsgartnere, brolæggere og kloakmestre, kan vi tage del i fagentrepriser inden for disse arbejdsopgaver.

Hvis du ønsker hjælp til at styre projektet og involvere øvrige håndværkere, kan vi også være behjælpelige med at varetage opgaven som enten totalentreprise eller hovedentreprise. Her overlader du styringen i erfarne hænder, der kvalitetssikrer og tidsstyrer dit byggeprojekt for dig.

Skal vi tage del i dit projekt? Kontakt os og få et tilbud

Hvis du er i gang med at finde de rette folk til din byggeopgave, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på en fagentreprise. Når vi har hørt om dit projekt giver vi dig gerne en pris på vores arbejdskraft, så du kan få styr på kloak- og entreprenørarbejdet.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløbRegnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3