Hovedentreprise med effektiv projektstyring

Vi varetager dit byggeprojekt med stor erfaring

Står du med et byggeprojekt, som du ønsker at overlade styringen af til en erfaren entreprenør? Så kan Senius Rør & Anlæg varetage dit projekt som en hovedentreprise. Her tager vi os af den samlede projektledelse og udførelse af dit byggeprojekt, så du kan vide dig sikker på, at alt leveres til den aftalte tid og inden for det aftalte budget.

Vi kan tage hånd om hovedentrepriser i et større område på Fyn, herunder Odense, Middelfart og andre byer her i området. Derudover kører vi gerne til byer som Fredericia, Vejle og lignende i det jyske. Vi hjælper derfor også gerne dig med netop den byggeopgave, du har brug for.

Hvad kendetegner en hovedentreprise?

I en hovedentreprise står vi som hovedentreprenør ansvarlige for al koordination og udførelse af byggeprojektet. Det betyder, at vi håndterer alt fra tidsplanlægning, indhentning af materialer, til koordinering med underleverandører. Som kunde har du udelukkende kontakt til os, hvilket forenkler kommunikationsprocessen og sikrer en mere strømlinet byggeproces.

Det eneste du selv skal sørge for er at indhente de nødvendige byggetilladelser og godkendelser. Ønsker du, at vi også skal gøre dette for dig, skal du overlade opgaven som totalentreprise.

De væsentligste fordele ved en hovedentreprise er, at du har en enkel kommunikationslinje til din entreprenør, som på dine vegne kvalitetssikrer alle faser af byggeprocessen. Det kan også betyde store tidsbesparelser for dig, da du slipper for at skulle koordinere arbejdsindsatsen. Vil du hellere selv stå for at indhente tilbud og andre faggrupper, skal opgaven uddeles som fagentreprise.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os for at få svar

Hvis du har spørgsmål til, hvorvidt en hovedentreprise er det rette valg for dig og dit byggeprojekt, så kan du altid ringe eller skrive til os. Det kan du også, hvis du ønsker et tilbud på din entreprise, så du kan komme godt i gang med byggearbejdet.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3