​Etablering af faskine

Er din bolig klar til regnvejrsdage?

Har du oplevet, at kraftige regnskyl pludselig oversvømmer din have eller indkørsel? Mange husejere står over for dette problem – især i de perioder på året, hvor det regner særdeles meget. Det er her, at en faskine kan gøre hele forskellen. Som en integreret del af hjemmets regnvandsafledning og dræningssystem kan den effektivt håndtere overfladevand og forhindre vandskader, og hos Senius Rør & Anlæg kan vi hjælpe med etablering af en faskine hjemme ved dig.

Ved at investere i en god faskine, beskytter du ikke kun din ejendom, men også miljøet ved at forhindre skadeligt overfladevand i at strømme ud i de nærliggende vandområder. Det er derfor en effektiv løsning til mange slags bygninger. Vi kan komme ud og installere en faskine ved din ejendom i Odense, Middelfart, Fredericia, Vejle og andre steder her i området.

Effektive løsninger med faskiner

Som autoriseret kloakmester med mange års erfaring fra branchen, kan du trygt overlader opgaven med etablering af faskine til os. Vores veluddannede fagfolk benytter sig udelukkende af kvalitetsprodukter, så du er sikret et nedsivningsanlæg, der virker effektivt mod oversvømmelser udenfor dit hjem.

Vi tilbyder desuden en række forskellige entreprenørydelser, herunder gravearbejde, og vi kan derfor levere en komplet løsning til din nye faskine, hvor vi både graver ud, installerer anlægget og dækker til efterfølgende. Dit nye velfungerende anlæg er således det eneste vidne om, at vi har været forbi.

Uanset om du ingen viden har om dræningssystemer, eller du har haft en faskine før, hjælper vi dig med at forstå dine muligheder og træffe de bedste valg for dit hjem. Med grundig faglig rådgivning sørger vi for, at du får etableret det bedste anlæg til netop din bygning.

Kontakt os for at få et tilbud

Skal vi hjælpe dig med at etablere en faskine hjemme ved dig eller ved dine virksomhedslokaler, eller vil du have et tilbud på din opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores arbejde.

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3