Få anlagt et regnbed i haven med Senius Rør & Anlæg

Smukt og bæredygtigt anlægsarbejde

I takt med at klimaforandringerne skaber mere uforudsigeligt vejr, vokser behovet for innovative og bæredygtige løsninger til vandhåndtering i de danske haver. Hos Senius Rør & Anlæg kombinerer vi smukke haveanlæg med funktionalitet med vores regnbede. De er nemlig ikke kun smukke, men spiller også en vigtig rolle i bæredygtig vandhåndtering.

Hvis du kunne tænke dig at få anlagt et regnbed hjemme i din have, er vi således de helt rette til opgaven. Vi holder til i området mellem Odense og Middelfart, og vi tager derfor mange opgave heromkring. Vi sender dog også gerne en anlægsgartner til Vejle, Fredericia og andre byer heromkring, hvis du her ønsker hjælp til anlægning af regnbed.

En naturlig løsning til håndtering af store mængder regnvand

Regnbede er en naturlig løsning til at håndtere store mængder regnvand, der potentielt kan være til skade for kloakering og andre installationer ved ejendomme. Ved at etablere dette nedsænkede haveanlæg, kan man opsamle og absorbere regnvand, hvilket reducerer vandafstrømningen og herved risikoen for oversvømmelser samt belastningerne af andre former for regnvandsafledning.

Derudover understøtter regnbede også plantelivet i din have ved at udnytte det naturlige regnvand. Ved at vælge de helt rette planter kan man øge biodiversiteten i haven, så flere planter og insekter trives i og omkring regnbedet. Og så kan vi selvfølgelig anlægge bedet med de planter og blomster, som du ønsker, så du også får et smukt nyt område i din have, som du kan nyde synet af til daglig.

Uanset hvorfor du ønsker at få et regnbed anlagt derhjemme, så er vi klar til at varetage opgaven med stor ekspertise og en komplet løsning, der gør det nemt og overskueligt for dig.

Få et tilbud på anlægning af et regnbed

Hvis du vil have en pris på at få anlagt et regnbed hjemme i din have, så kan du altid ringe eller skrive til os. Når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker og behov, giver vi dig nemlig gerne et tilbud på den helt rigtige løsning.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish - uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3