Har du en stoppet vask eller et stoppet afløb?

Så løser vi problemet for dig!

Hvis du står med en stoppet vask eller et andet stoppet afløb derhjemme, så kommer vi gerne ud og tager hånd om problemet for dig. Hos Senius Rør & Anlæg finder du nemlig et kloakfirma, som hurtigt og effektivt ordner tilstopninger, herunder i vaske og andre afløb. Vi kommer ud, når du har brug for det, så du ikke skal vente længe på at have velfungerende afløb igen.

Vi kan klare et stoppet afløb, uanset om det er i en lejlighed, et hus eller en større erhvervsbygning. Vi holder til i området mellem Odense og Middelfart, og vi kan derfor hurtigt køre ud til opgaver i byer heromkring. Vi kører også gerne ud til dig, hvis du eksempelvis bor i Fredericia eller Vejle, og her har problemer med en stoppet vask.

Hvorfor er dit afløb stoppet?

Det kan være til stor gene i de daglige gøremål at have problemer med et stoppet afløb, eksempelvis en stoppet vask i køkkenet, badeværelset eller et afløb i badekarret. Stoppede afløb og vaske kan skyldes en række årsager, herunder ophobning af hår, madrester, fedt og andre materialer, der blokerer vandgennemstrømningen. Hvis ikke problemet klares rettidigt, kan det føre til vandoversvømmelse og yderligere skader på ejendommen.

Vi kommer derfor hurtigt ud, så du får minimeret ulejligheden og den potentielle skade. Vi sørger for at undersøge, hvor fejlen er opstået, så vi kan løse præcist det problem, der er årsag til det tilstoppede afløb. Det gælder også, hvis vi finder ud af, at der ligger større kloakproblemer til grund, og der eksempelvis skal foretages en kloakspuling.

Foruden tilstoppede afløb og vaske kan vi også hjælpe dig, hvis du står med et stoppet toilet. Uanset hvilket kloakproblem du har derhjemme, er Senius Rør & Anlæg de rette folk til at tage sig af det.

Skal vi tage hånd om en stoppet vask? Kontakt os i dag!

Kontakt os i dag for at få hjælp til et stoppet afløb. Med Senius Rør & Anlæg er du garanteret en hurtig og effektiv løsning.​

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Nedsivningsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3