Nedsivningsanlæg etableres med stor ekspertise

Få en pålidelig løsning til spildevandshåndtering

Nedsivningsanlæg tilbyder en både bæredygtig og pålidelig løsning inden for spildevandshåndtering – og hos Senius Rør & Anlæg hjælpe vi dig gerne med at etablere et anlæg til spildevand, uanset om det er til din private bolig, sommerhuset, en erhvervsbygning eller noget helt fjerde.

Vi betjener kunder i og omkring Vejle og Fredericia samt Middelfart, Odense og andre byer her i området. Hvis du har brug for hjælp til en komplet nedgravning og opsætning af et nedsivningsanlæg et sted heromkring, kommer vi også gerne ud og hjælper dig med opgaven.

Derfor er den en god idé

Nedsivningsanlæg er en innovativ og miljøvenlig måde at håndtere spildevand på. Anlægget fungerer ved at lade spildevandet sive langsomt ned i jorden gennem et filtreringssystem, der renser vandet og beskytter grundvandet. Dette er særligt nyttigt i områder uden central kloakering. Med et nedsivningsanlæg skåner du således det lokale grundvand for forurening, mens systemet samtidig er langtidsholdbart og nemt at vedligeholde i forhold til alternative løsninger.

Med vores kompetencer som både kloakmestre og entreprenører, kan vi håndtere hele processen fra udgravning til færdiggørelse af nedsivningsanlægget. Vores fokus er på at levere en skræddersyet løsning, der matcher dine specifikke behov og samtidig respekterer miljøet​​.

Vi lægger vægt på kvalitet og pålidelighed i alt vores arbejde. At få hjælp til et nedsivningsanlæg fra os er derfor en investering i en langvarig og bæredygtig fremtid for din ejendom​​.

Kontakt os og få et tilbud på etablering af nedsivningsanlæg

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan et nedsivningsanlæg kan være til gavn for dig og din bolig, eller for at få et uforpligtende tilbud på din opgave med etablering af nedsivningsanlæg. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Du har også mulighed for at læse mere om:

Fagentreprise | Totalentreprise | Hovedentreprise | ​ Støbning af fundament | Kloakrenovering | ​Isolering af kælder | TV inspektion | Stoppet kloak | Stoppet toilet | Stoppet afløb | Regnbed | Kloakrensning | Kloakspuling | Højvandslukke | Pumpebrønd | Regnvandsanlæg | Kloakfirma | Kloakservice | Kloakseparering

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det siger vores kunder

trustpilot

Fliserens der gør en forskel

Vi havde en del fliser der har været mørke, beskidte og synligt forskellige i udseende efter vi havde lagt en del fliser… efter en grundig gang fliserens ser de alle mere ens ud.

Opgaven blev løst hurtigt og godt og lige efter vores ønske

Så tak 🤩

Sanne Kirk Christensen

trustpilot

Godt og pænt stykke arbejde

Godt og pænt stykke arbejde. Faktisk har de ryddet så godt op efter det at jeg ikke opdagede de havde været der. Jobbet bestod i at fjerne 2 store buske bagerst i haven. Hvor de skulle køre forbi min hovede indgang. Kunne hverken se spor efter maskiner eller jord.. Opdagede først flere dage efter at opgaven var udført til perfektion. Tak! Kan kun anbefale dem.!

Martin Frederiksen

trustpilot

Fantastisk veludført arbejde

Fantastisk veludført arbejde 😀

Aftalen med plantning og fjernelse af gammel hæk, er udført perfekt . De STORE kraftige planter med masser af skud er allerede tætte ved plantning. De står i en lige række godt nede i jorden. Tilmed var der pænt ryddet op.

Kan virkelig anbefales.

Benny Jørgensen

trustpilot

God service

Jeg havde Peter ude og lave et tilbud på min nye indkørsel. Få uger efter accept på tilbud, kom Peter og hans folk og lavede det hele til en god pris og aftalt tidspunkt.

Varm anbefaling herfra.

Henrik​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os

Vi er i øjenhøjde med vores kunder

Vi vægter altid den gode dialog med vores kunder meget højt.

Vi har brede kompetencer

Vores erfaring og mandskab kan varetage mange forskelligartede opgaver.

Både store og små opgaver

Vi mestrer både det hårde arbejde og den flotte finish uanset opgaven.

Tilbud til private og erhverv

Vi tilbyder skræddersyede tilbud på opgaver til både private og erhverv.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Stolt sponsor af

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Senius Rør og Anlæg A/S

​Firmaadresse:

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 44149605

Kontaktoplysninger

​Anlæg:

Peter Senius
Telefon: 26 17 20 26
E-mail: senius-kontor@hotmail.com

Kloak:
Daniel Kjeldsen
Telefon: 26 24 73 26

E-mail: dk-sra@hotmail.com

Faktura

Mail: faktura@sr-a.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 20.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

white-facebook-fill2      white-instagram-fill3